HR & directie

Zorg dat je medewerkers gezond thuiswerken!

Thuiswerken kunnen we inmiddels niet meer wegdenken. (Deels) thuiswerken zal ook na de lockdown steeds meer de standaard worden. Wij zien in de praktijk veel bedrijven zoeken naar de juiste aanpak en ondersteuning van hun medewerkers op dit vlak. Wij helpen bedrijven hierbij door het aanbieden van online voorlichting en advies met als doel medewerkers ook in hun thuisomgeving vitaal te laten werken.

 

Platform VitaleThuiswerkplek.nl

Voor de juiste, ergonomische thuiswerkoplossingen kun je eenvoudig terecht op onze site: www.vitalethuiswerkplek.nl – Een online omgeving waar jij als ondernemer of HR- manager je medewerkers eenvoudig een eigen ergonomische werkplek kunt laten samenstellen, binnen de kaders en budgetten die jij bepaalt. Uiteraard is deze omgeving ook geschikt om als individu de juiste thuiswerkplek of enkel een ergonomisch hulpmiddel of bureaustoel te bestellen.

Voordelen voor u als directie of HR:

  • Alles voor al je medewerkers -van ergonomisch advies tot de levering- centraal geregeld vanaf één platform
  • Inclusief gratis online insteladvies (instructievideo’s, live chat en/of advies via 1 op 1 videocall)
  • Mogelijkheid tot monteren bij je medewerker op zolder of in de werkkamer
  • Je medewerkers eenvoudig laten bestellen met een individueel budget en centraal gefactureerd – geen bonnetjes meer declareren

Meer informatie over de mogelijkheden voor mijn organisatie >>

 

Online individueel thuiswerk- advies

Door gebruik te maken van online individueel advies worden klachten voorkomen of verminderd. We helpen tijdens dit online advies met het persoonlijk instellen van de thuiswerkplek, geven advies over het optimaliseren van de thuiswerkplek en behandelen persoonlijke knelpunten. Na afloop sturen we een korte rapportage met de belangrijkste adviezen.

Preventief online werkplekadvies – 30 min

Curratief online werkplekadvies (bij klachten) – 60 min

Vraag een werkplekadvies aan >>  

 

Webinar “Vitaal thuiswerken”

Als werkgever heb je de zorgplicht om je medewerkers goed te informeren over veilig en gezond thuiswerken. Met onze webinar “Vitaal thuiswerken” verzorgen wij deze instructie op een interactieve manier en bereiken we meerdere medewerkers tegelijk in een online sessie. Het doel is om medewerkers bewust te maken welke aspecten belangrijk zijn om je vitaal te blijven voelen tijdens een thuiswerkdag en vooral hoe je deze aspecten toepast en vol blijft houden.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • ervaringen met thuiswerken van de medewerkers zelf
  • de aspecten van een gezonde thuiswerkplek. Uiteraard spreken we over ergonomie, maar aspecten als ventilatie, licht, voeding, beweging en een gezonde werk-privé-balans zijn minstens zo belangrijk.
  • ruimte voor persoonlijke vragen

De webinar ‘Vitaal thuiswerken’ duurt afhankelijk van het aantal deelnemers vaak ca 1,5 uur. Aansluitend is er de mogelijkheid om medewerkers te voorzien van online individueel advies.

Vraag offerte aan >>